Ons aanbod

 • appartement-te-huur-in-mol

  € 650 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol centrum: goed gelegen recent appartement met terras. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken aanwezig die in directe verbinding staat met de woonkamer. Het terras is toegankelijk via het grote schuifraam. De badkamer is voorzien met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. De 3 ruime slaapkamers, apart toilet, berging maken het appartement volledig compleet. Een extra troef hier is de lage EPC-score waardoor er amper energieverbruik zal zijn.
 • appartement-te-huur-in-mol

  € 650 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Sluis : recent ruim appartement (bj 2013) gelegen op het eerste verdiep Indeling: Inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, twee slaapkamers, badkamer met bad en aparte douche, berging, terras en garage met automatische poort.
 • hoeve-te-koop-in-olmen

  € 389.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen - Olmen : Vrijstaande hoeve met schuur op 24 are 97 ca gelegen in agrarisch gebied in een doodlopende straat en op 5 min van snelweg E313. Hoeve omvat op het gelijkvloers geinstalleerde keuken, toilet, leefruimte, douche, inkomhal, ruime bergruimte en garage. Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers (tot minstens 5 slks uitbreidbaar) en badkamer. Er zijn 2 aparte zolders waarvan 1 ingericht. De achterzijde van de schuur is voorzien van een ingerichte jachthut. De schuur heeft een oppervlakte van 114 m² tevens met een onafgewerkte zolderruimte.
 • bouwgrond-te-koop-in-mol

  € 135.000

  Mol-Rauw : villagrond (11 are 57 ca) met op de bouwlijn een breedte van ongeveer 20 meter, tuin is oostelijk georiënteerd.