Ons aanbod

 • duplex-te-huur-in-mol

  € 790 p/m

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  180
  Badkamers
  1
  Mol Rauw : ruim duplex appartement (180 m²) voorzien van inkomhal, toilet, open keuken met woonkamer, berging. Op het verdiep vinden we 3 slpks, badkamer voorzien van bad, aparte douche en toilet. Zolderruimte kan als aparte berging gebrukt worden. Op wandelafstand gelegen van de Molse zandputten.Huisdieren zijn bespreekbaar.
 • hoeve-te-koop-in-olmen

  € 415.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen - Olmen : Vrijstaande hoeve met schuur op 24 are 97 ca gelegen in agrarisch gebied in een doodlopende straat en op 5 min van snelweg E313. Hoeve omvat op het gelijkvloers geinstalleerde keuken, toilet, leefruimte, douche, inkomhal, ruime bergruimte en garage. Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers (tot minstens 5 slks uitbreidbaar) en badkamer. Er zijn 2 aparte zolders waarvan 1 ingericht. De achterzijde van de schuur is voorzien van een ingerichte jachthut. De schuur heeft een oppervlakte van 114 m² tevens met een onafgewerkte zolderruimte.
 • huis-te-koop-in-balen
  Verkocht

  Huis te koop

  Balen

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  2
  MOL-Wezel: mooi gelegen woning op 16 are 21 ca met een straatbreedte van 30m (zuidelijk georiënteerd). GELIJKVLOERS: Zijdelingse inkomen met toegang tot ruime woonkamer met haard en toegang naar de uitgeruste keuken. Zowel de keuken als woonkamer geeft zicht op de mooie (volledig omheinde) tuin. Vanuit de living komen we terecht in de orangerie met grote glaspartijen. Op de bovenverdieping van de orangerie vinden we de kantoorruimte. Verder is er beneden een badkamer en 2 ruime slaapkamers voorzien van steentapijt. 1ste VERDIEPING: hier vinden we 2 ruime slaapkamers met aparte bergruimte en ruime badkamer. KELDER: volledige onderkeldering TUIN: dubbele garage, de bovenverdieping van de garage kan gebruikt worden als aparte studio of speelruimte
 • bouwgrond-te-koop-in-mol

  € 144.500

  Mol-Rauw : villagrond (11 are 57 ca) met op de bouwlijn een breedte van ongeveer 20 meter, tuin is oostelijk georiënteerd.
 • bouwgrond-te-koop-in-mol

  € 89.000

  Mol-Rauw : Zuidelijk georiënteerde HOB met een straatbreedte van 13 meter in een rustig gelegen verkaveling
 • gelijkvloerse-verdieping-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Gelijkvloerse verdieping te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Gezellig rustig gelegen gelijkvloers appartement met 2 slpks, badkamer met douche, berging, ruim terras (30 m²) en carport. Onmiddellijk beschikbaar !