Ons aanbod

 • huis-te-huur-in-neerpelt

  € 850 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Totaal gerenoveerde HOB in een rustige straat. Woning is beneden voorzien van een ruime living en wasplaats, nieuwe keuken, badkamer en apart toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Er is ook een kelder en garage aanwezig. De woning is ook voorzien van een modern alarmsysteem evenals aardgas en een gunstige EPC.
 • huis-te-koop-in-geel
  Verkocht

  Huis te koop

  Geel

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Rustig gelegen woning op 5 are 72 ca met op het gelijkvloers de inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, berging, bureauruimte, badkamer. Op het verdiep vinden we 3 slpks, doucheruimte met toilet. Zolder kan eventueel nog ingericht worden om extra slpks te bekomen.
 • huis-te-koop-in-turnhout

  € 219.000

  Slaapkamers
  5
  Te renoveren woning op 5 are 30 ca met een straatbreedte van 11,30 meter. Perceel grenst aan achterliggende servitude.
 • huis-te-koop-in-geel

  € 294.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Instapklare rustig gelegen woning op 11 are 78 ca met 3 slpks (mogelijkheid om uit breiden naar 5 mits inrichten zolder). Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal, de leefruimte, keuken, badkamer, loungehoek en toegang tot de kelder. De 3 slaapkamers en extra toilet bevinden zich op de eerste verdieping. Centrale ligging nabij het centrum van Geel. De electriciteitsinstallatie is conform !
 • huis-te-koop-in-balen

  € 225.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen woning met 3 slpks (mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 slpks) op 19are 46ca met een straatbreedte van ongeveer 24m
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Rustig gelegen (vlakbij Miramar) woning met 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, berging, veranda, garage en tuin.