Over ons kantoor

Zakenkantoor Wellens & Peeters bestaat reeds meer dan 50 jaar en werkt volledig onafhankelijk en zelfstandig. Ons gemotiveerde team bestaat uit negen enthousiaste en professionele medewerkers.

Dag in dag uit staan we u met raad en daad bij in een eigentijdse organisatie, en met gebruik van moderne informatica voor bankzaken, verzekeringen en immobiliën. Wij maken eerst en vooral tijd om te luisteren naar uw persoonlijk verhaal en geloven sterk in een persoonlijke aanpak als basis voor een langdurige relatie. Het is belangrijk dat elke klant correct wordt behandeld zodat hij zelf het meeste voordeel uit de transactie haalt.

Heeft u vragen betreffende bankzaken of verzekeringen, of overweegt u om over te stappen naar een meer persoonlijke en geëngageerde partner, vraag dan een afspraak via ons contactformulier en wij maken spoedig tijd voor u.

Wenst u uw eigendom te verkopen, contacteer ons en vraag gerust een vrijblijvende prijsschatting bij u ter plaatse.

Contacteer ons

Onze diensten speciaal voor u

 • Onze zin voor kwaliteit verzekert u jarenlang van de beste voorwaarden aan voordelige tarieven.
  Ons streven naar perfectie herkent u in ons eigen versneld schadebeheer en de actieve opvolging van uw dossier.
 • Permanent opgeleide vakmensen garanderen u persoonlijke service op maat van uw gezin of bedrijf. Wij bieden u betrouwbaar en professioneel advies in alle discretie en vertrouwen.
 • Als ervaren makelaar stellen wij onze expertise ter beschikking en maken van uw woningdroom een zorgeloos project. Wij staan u administratief en persoonlijk bij in al uw verkopen en verhuren.
  Meer weten over onze werkwijze

zaakvoerders

Een duidelijke en eerlijke benadering van de vraag van elke klant, een open dialoog en ervaren vakkundigheid waarop je kan bouwen blijft mijn streefdoel. Samen met ons gemotiveerd team willen wij als drijvende kracht onze professionaliteit en betrouwbaarheid bij de klanten waarmaken.

De wensen en de telkens weer specifieke situatie van elke klant zijn voor mij het belangrijkste uitgangspunt om een eerlijk advies voor te stellen en een correctie service waar te maken. Met jeugdig enthousiasme en inzet gaan wij voor een langdurige vertrouwensrelatie en voor 100% tevreden klanten.
 • Raf
  Raf Wellens
 • Senne
  Senne Peeters

Rondleiding

kantoor