Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol

  € 289.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Instapklare rustig gelegen woning met 3 slpks (mogelijks 4) op een ruim perceel van 12 are 82 ca. Er is een inkomhal met apart toilet, woonruimte met aansluitend de geïnstalleerde keuken, aparte berging, 3 slpks (optie tot 4), zolder, veranda en garage aanwezig. De volledig omheinde tuin met een groen zicht is een extra troef. Het dak werd tevens recent (+/- 4 jaar geleden) vernieuwd.
 • huis-te-koop-in-balen

  € 219.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen woning (doodlopende straat) met inkomhal, 2 slpks, leefruimte, badkamer en garage op 12 are 80 ca.
 • huis-te-koop-in-meerhout

  € 220.000

  Slaapkamers
  2
  Te renoveren HOB op een perceel van 5a 20 ca nabij het centrum van Meerhout. Straatbreedte 15 m. Woning voorzien van 2 slpks, zolder en kelder. Mogelijkheid tot perceelopsplitsing naar 2 percelen.
 • bouwgrond-te-koop-in-mol
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Mol

  Mol-Centrum: zuidelijk georiënteerde bouwgrond (OB) 4 are 80 ca
 • huis-te-koop-in-mol
  Verkocht

  Huis te koop

  Mol

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol-centrum: zuidelijk georiënteerde woning (OB) op 4 are 80 ca met op het gelijkvloers een geïnstalleerde keuken met berging, woonkamer, toilet en veranda. Op het verdiep zijn er 3 slpks en badkamer aanwezig.
 • huis-te-koop-in-mol
  Verkocht

  Huis te koop

  Mol

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol-Rauw: rustig gelegen gelijkvloerse woning met 3 slpks op 7a95ca. Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap - renovatieverplichting.