Ons aanbod

 • gelijkvloerse-verdieping-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Gelijkvloerse verdieping te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol Ginderbuiten: gelijkvloers appartement met 2 slpks (waarvan 1 voorzien van aanpalende dressing), woonkamer, keuken, berging, badkamer, tuin en carport.
 • bouwgrond-te-koop-in-balen

  € 84.000

  Balen: Steegsebaan (naast huisnummer 243) 2 bouwgronden geschikt voor halfopen bebouwingen in een rustige omgeving. Vraagprijs 9 are 40 ca: €84000 en voor perceel 9 are 44 ca: € 89000
 • huis-te-huur-in-mol

  € 690 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen (vlakbij Miramar) gelijkvloerse woning in een doodlopende straat met 2 slpks, woonkamer, badkamer, keuken, garage en veranda. Er is tevens een volledig omheinde ruime tuin met tuinberging voorzien.
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Ginderbuiten: gezellig appartement gelegen op de eerste verdieping omvattende 2 slpks, berging, badkamer met douche, woonruimte voorzien van open keuken, ruim terras (zuidelijk georiënteerd), carport met berging. Onmiddellijk beschikbaar.
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  4
  Oppervlakte
  259
  Badkamers
  2
  Mol centrum: moderne woning op 3 are 52 met zuidelijk geörienteerde tuin. Op het gelijkvloers is er een inkomhal met ingemaakte kasten, aparte bureelruimte, open keuken, leefruimte en aparte berging aanwezig. Het eerste verdiep omvat 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ingerichte zolder kan gebruikt worden als extra slaapkamer/speelruimte. Woning is voorzien van zonnepanelen. Bemeubeld huren is bespreekbaar.
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol centrum: goed gelegen recent appartement met terras. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken aanwezig die in directe verbinding staat met de woonkamer. Het terras is toegankelijk via het grote schuifraam. De badkamer is voorzien met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. De 3 ruime slaapkamers, apart toilet, berging maken het appartement volledig compleet. Een extra troef hier is de lage EPC-score waardoor er amper energieverbruik zal zijn.