Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol

  € 120.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Totaalrenovatie: woning met 2 slpks te Mol Ginderbuiten op 1are 08ca. De woning is tevens met de auto bereikbaar via de voorzijde en achterliggende straat (Kapellestraat).
 • huis-te-koop-in-herk-de-stad
  Verkocht

  Huis te koop

  Herk-de-Stad

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Instapklare asbestveilige woning (HOB) met 3 slpks, 2 badkamers en zeer ruime garage (9 x 4,5m) gelegen in rustige straat. De woning werd in 2011 volledig gerenoveerd. Electriciteitskeuring is conform ! Via de inkomhal begeven we ons in het woongedeelte die aansluit met de volledig geïnstalleerde keuken. Op het gelijkvloers is er een open eetruimte met toegang naar het terras, badkamer met douche en aparte garage via de automatische poort. Op het eerste verdiep zijn er 3 slpks, badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Er is geen renovatieverplichting van toepassing.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  227
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks (mogelijks 4), living-keuken met bijkeuken voorzien van alle comfort, badkamer, overdekte inkom met een afzonderlijke inkomhal en toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 0 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  222
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks, living-keuken met bijkeuken, badkamer, een afzonderlijke inkomhal met toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 2 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • weide-te-koop-in-balen
  Verkocht

  Weide te koop

  Balen

  Rustig gelegen perceel agrarisch gebied van 32 are tegenover Peer Luytendijk 1 te Balen.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 189.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol - Sluis: woning (OB) op een perceel van 8 are 96 ca voorzien van 3 slpks, living-keuken, badkamer met ligbad en een oostelijk georiënteerde tuin.