Ons aanbod

 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Villagrond op 32are 69ca met nog af te breken woning (LOT 1 op plan) met een straatbreedte van maar liefst 22,10m in een rustig gelegen doodlopende straat.
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Rustig gelegen bouwgrond (doodlopende straat) op 8are10ca (LOT 2) met een bouwbreedte van maar liefst 18 meter.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 379.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen op een rustige locatie vlakbij de dorpskern van Mol-Ginderbuiten op een perceel van 13 are 29 ca. Er zijn 3 ruime slpks, badkamer met ligbad en een volledig geïsoleerde zolder die via een zolderluik bereikbaar is. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, recente veranda en aparte berging met douche. Er is tevens een kelder en ruime losstaande garage aanwezig. De tuin (93m diep) is volledig omheind voor de nodige privacy en/of huisdieren.
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  2
  Unieke gerestaureerde woongelegenheid te Mol-Rauw. Bewoonbare oppervlakte. 350 m² - Inspaklaar: geschilderd en voorzien van gordijnen en verlichting. Ruime inkomhal/Woonkamer met volledige uitgeruste keuken - wasplaats met wastafel, douchekamer en toilet - badkamer met dubbele wastafel en ligbad - 4 grote en 2 kleinere slaapkamers - tweede toiletruimte - grote nachthal. EXTRA: ingericht thuiskantoor - buitenkeuken met overdekt terras. Verharde binnentuin. Bergruimte voor fietsen en hobbymateriaal. Parkeerplaatsen voor auto's. Ruime kelders.
 • huis-te-koop-in-mol
  Verkocht

  Huis te koop

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Ginderbuiten: woning met 2 slpks, bureelruimte, woonkamer, badkamer en geïnstalleerde keuken op 4 are 65 ca. Woning is via achterzijde (servitude) bereikbaar.
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Instapklaar appartement met inkomhal, geïnstalleerde keuken, 2 slpks, berging en een ruim terras (20 m²). Er is tevens een lift aanwezig. Het appartement situeert zich op wandelafstand van het centrum.