Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-balen

  € 189.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen centrum: woning met 3 slpks, keuken-eetkamer, woonkamer, aparte ruimte, kelder, bergzolder en bijgebouw. Er is tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een handelsactiviteit (mits vergunning) aan de straatkant op het gelijkvloers met aparte ingang. Woning is ook bereikbaar (met fiets) via servitude aan de achterkant.
 • appartement-te-huur-in-balen

  € 670 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen appartement voorzien van leefruimte met open keuken, berging, badkamer met douche, 2 slpks en ruim terras met ZW oriëntatie (21 m²). Garage is beschikbaar achteraan het gebouw. Appartement is op wandelafstand gelegen van het centrum.
 • appartement-te-koop-in-tessenderlo

  € 249.000

  Slaapkamers
  2
  Oppervlakte
  82
  Badkamers
  1
  Tessenderlo - Hulst : rustig gelegen gelijkvloers appartement (bj 2009) met 2 slpks en omheinde tuin met terras (24 m²)
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Sluis : recent ruim appartement gelegen op het eerste verdiep met volgende indeling nl. inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, twee slpks, badkamer met bad en aparte douche, berging, terras en garage met automatische poort.
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Oppervlakte
  97
  Badkamers
  1
  Mol Ezaart: recent energiezuinig (appartement (1e verdiep) met 2 slpks, lichtrijke woonkamer-keuken, badkamer met douche, berging en toilet. Het zuidelijk georiënteerd terras is toegankelijk via het schuifraam (voorzien van automatische zonnewering). Er is tevens airco in de woonkamer. Extra pluspunten zijn de ondergrondse parking, kelderberging, lift en lage energiekost.
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen (vlakbij Miramar) gelijkvloerse woning in een doodlopende straat met 2 slpks, woonkamer, badkamer, keuken, garage en veranda. Er is tevens een volledig omheinde ruime tuin met tuinberging voorzien.