Ons aanbod

 • buitengewoon-huis-te-koop-in-beringen
  Nieuw

  € 499.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Uniek perceel van 1 ha 85 are voorzien van instapklaar hoofd- en bijgebouw. Het volledig omheinde perceel is voorzien van: ingerichte blokhut met vijver, diverse weiden met stallingen. Hoofdgebouw is uitgerust met een inkomhal, 2 slpks, badkamer (douche), geïnstalleerde keuken, toilet en veranda (met kitchenette). Bijgebouw heeft de volgende indeling: keuken, douche, toilet, slaapkamer, woonkamer, hobbyruimte. Het geheel kan mogelijks gebruikt worden als B&B of zorgwoning.
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Beringen : Beverlosesteenweg (naast huisnummer 471) HOB op 3 are 81 ca met een straatbreedte van 9 m dwz op het gelijkvloers 102 m² + op het verdiep 72 m² (+ dak) kan bebouwd worden. Geen bouwverplichting !
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Beringen : Beverlosesteenweg (naast huisnummer 471) HOB op 4 are 6 ca met een straatbreedte van 9 m dwz op het gelijkvloers 98,47 m² + op het verdiep 72 m² (+ dak) kan bebouwd worden. Geen bouwverplichting !
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen woning op 6a 50ca voorzien van: woonkamer, keuken, badkamer (douche in ligbad), 2 slpks met uitbreiding tot 3 mogelijk, 2 wc's en berging. Er is tevens een kelder, garage en carport aanwezig. De tuin is volledig omheind. Huisdieren zijn bespreekbaar.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 399.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Mol : instapklare gezinswoning op 16 are 11 ca, deze omvat op het gelijkvloers een inkomhal, grote leefruimte, ingerichte keuken, bureauruimte, toilet, was/bergplaats en badkamer. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, badkamer en apart toilet. De zolder is bereikbaar via het zolderluik. De woning is tevens voorzien van een kelder. Er is een dubbele losstaande garage met tuinberging (73 m²) in de natuurlijk omheinde tuin. De elektriciteitskeuring is conform !
 • bouwgrond-te-koop-in-mol

  € 108.000

  Mol-Wezel: 2 HOB (oostelijk georiënteerd) met een oppervlakte van ongeveer 476 m², op een rustige locatie naast huisnummer 57. Perceel is reeds bouwrijp en vrij van bouwverplichting. Bouwvoorschriften zijn beschikbaar.