Ons aanbod

 • landbouwgrond-te-koop-in-aarschot

  € 19.800

  Prachtige landbouwgrond (23 are) gelegen op de hoek van de Schoonderbeukenweg (dichtsbijzijnde woning huisnummer 111) te Rillaar, pachtvrij !
 • huis-te-koop-in-balen
  In optie

  Huis te koop

  Balen

  € 169.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen centrum: woning HOB met 3 slpks, keuken-eetkamer, woonkamer, aparte ruimte, kelder, bergzolder en bijgebouw. Er is tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een handelsactiviteit (mits vergunning) aan de straatkant op het gelijkvloers met aparte ingang. Woning is ook bereikbaar (met fiets) via servitude aan de achterkant.
 • appartement-te-huur-in-balen
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Balen

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen appartement voorzien van leefruimte met open keuken, berging, badkamer met douche, 2 slpks en ruim terras met ZW oriëntatie (21 m²). Garage is beschikbaar achteraan het gebouw. Appartement is op wandelafstand gelegen van het centrum.
 • appartement-te-koop-in-tessenderlo
  Verkocht

  Appartement te koop

  Tessenderlo

  Slaapkamers
  2
  Oppervlakte
  82
  Badkamers
  1
  Tessenderlo - Hulst : rustig gelegen gelijkvloers appartement (bj 2009) met 2 slpks en omheinde tuin met terras (24 m²)
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Sluis : recent ruim appartement gelegen op het eerste verdiep met volgende indeling nl. inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, twee slpks, badkamer met bad en aparte douche, berging, terras en garage met automatische poort.
 • appartement-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Appartement te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Oppervlakte
  97
  Badkamers
  1
  Mol Ezaart: recent energiezuinig (appartement (1e verdiep) met 2 slpks, lichtrijke woonkamer-keuken, badkamer met douche, berging en toilet. Het zuidelijk georiënteerd terras is toegankelijk via het schuifraam (voorzien van automatische zonnewering). Er is tevens airco in de woonkamer. Extra pluspunten zijn de ondergrondse parking, kelderberging, lift en lage energiekost.