Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol
  Verkocht

  Huis te koop

  Mol

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  19687
  Badkamers
  1
  Af te werken ruwbouwwoning met prachtig open zicht op een perceel van 3130 m². Vlotte verbinding met Rauw, Mol en Lommel. Deze degelijke constructie is verder af te werken volgens uw smaak. Volgende werken zijn reeds in orde: - volledig nieuw dak - dak voorzien van isolatie en dampscherm - nieuwe welfsels - volledige nieuwe achterbouw - overal nieuwe snelbouwsteen met isolatie - garage (11 m) Een gedetailleerd plan is steeds verkrijgbaar op kantoor.
 • eengezinswoning-te-koop-in-balen

  € 194.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Charmante woning met lichtrijke veranda, ruime woonkamer, zitplaats, 2 slaapkamers, garagebox en tuinberging op een perceel van 527 m² in een aangename buurt met vlotte verbinding naar het centrum van Balen. LIGGING Deze woning geniet een centrale ligging met vlotte verbinding naar het centrum van Balen en Leopoldsburg. Zowel de basisschool, Lidl, Colruyt evenals het openbaar vervoer bevinden zich nabij de woning. INDELING -1: kelderruimte 0: inkomhal met trap, zitplaats, woonplaats, keuken, veranda, berging, apart toilet. +1: 2 slaapkamer en badkamer +2: zolderruimte Buiten: tuinberging en garage BESCHRIJVING Onze woning met centrale ligging geniet dankzij het perceel van 527 m² van een mooie tuin. Vanuit de veranda (dewelke ook fungeert als achteringang) geniet je een mooi zicht op de groene tuin. Vanuit de veranda is er toegang tot de berging, wc en keuken. De keuken geeft vervolgens verbinding tot de kelder en woonplaats. De woonplaats en zitplaats vormen samen 1 grote open ruimte. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Badkamer beschikt over een ligbad en wastafel. Buiten geniet je van een ruime tuin. Achteraan de woning is er een handige bergruimte voorzien evenals de garagebox.
 • buitengewoon-huis-te-koop-in-beringen

  € 449.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Uniek perceel van 1 ha 85 are voorzien van instapklaar hoofd- en bijgebouw. Het volledig omheinde perceel is voorzien van: ingerichte blokhut met vijver, diverse weiden met stallingen. Hoofdgebouw is uitgerust met een inkomhal, 2 slpks, badkamer (douche), geïnstalleerde keuken, toilet en veranda (met kitchenette). Bijgebouw heeft de volgende indeling: keuken, douche, toilet, slaapkamer, woonkamer, hobbyruimte.
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Beringen : Beverlosesteenweg (naast huisnummer 471) HOB op 3 are 81 ca met een straatbreedte van 9 m dwz op het gelijkvloers 102 m² + op het verdiep 72 m² (+ dak) kan bebouwd worden. Geen bouwverplichting !
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  Verkocht

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  Beringen : Beverlosesteenweg (naast huisnummer 471) HOB op 4 are 6 ca met een straatbreedte van 9 m dwz op het gelijkvloers 98,47 m² + op het verdiep 72 m² (+ dak) kan bebouwd worden. Geen bouwverplichting !
 • huis-te-huur-in-mol
  Verhuurd

  Huis te huur

  Mol

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen woning op 6a 50ca voorzien van: woonkamer, keuken, badkamer (douche in ligbad), 2 slpks met uitbreiding tot 3 mogelijk, 2 wc's en berging. Er is tevens een kelder, garage en carport aanwezig. De tuin is volledig omheind. Huisdieren zijn bespreekbaar.