Ons aanbod

 • duplex-te-koop-in-mol

  € 299.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Centraal gelegen duplexappartement met ruim terras. Ligging: in het centrum van Mol Beschrijving: Dit ruime appartement met 4 slpks en groot terras is voorzien van volgende extra's: - airco (koelen en verwarmen) - vliegenramen - vernieuwe balustrade - parkeerplaats - bergruimte - zeer lage gezamenlijke kosten We betreden het appartment via de inkomhal die uitgeeft rechtstreeks naar de ruime leefruimte. De leefruimte geniet van veel ruimte en staat in verbinding met de keuken. Aansluitend aan de leefruimte vinden we ook de toegang tot het ruime terras. We vinden op deze verdieping ook 2slpks, badkamer en bergruimte. Via een trap in de leefruimte kunnen we naar de volgende verdieping waar we naast een bergruimte toegang hebben tot 2 bijkomende slpks.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 259.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen woning op een ruim perceel van 12are15 vlakbij het centrum van Mol-Rauw. De indeling bestaat uit 3 slpks, living, keuken, badkamer met ligbad, staankelder en een bergzolder. Er is tevens een aparte vrijstaande garage (21 m2) voorzien van een automatische rolpoort.
 • bouwgrond-te-koop-in-mol

  € 89.000

  Mol-Wezel: 2 HOB (oostelijk georiënteerd) met een oppervlakte van ongeveer 476 m², op een rustige locatie naast huisnummer 57. School en winkels zijn op wandelafstand bereikbaar. Perceel is reeds bouwrijp en vrij van bouwverplichting. Bouwvoorschriften zijn beschikbaar.