Ons aanbod

 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  In optie

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  € 175.000

  Villagrond op 32are 69ca met nog af te breken woning (LOT 1 op plan) met een straatbreedte van maar liefst 22,10m in een rustig gelegen doodlopende straat.
 • bouwgrond-te-koop-in-beringen
  In optie

  Bouwgrond te koop

  Beringen

  € 150.000

  Rustig gelegen bouwgrond (doodlopende straat) op 8are10ca (LOT 2) met een bouwbreedte van maar liefst 18 meter.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 379.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen op een rustige locatie vlakbij de dorpskern van Mol-Ginderbuiten op een perceel van 13 are 29 ca. Er zijn 3 ruime slpks, badkamer met ligbad en een volledig geïsoleerde zolder die via een zolderluik bereikbaar is. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, recente veranda en aparte berging met douche. Er is tevens een kelder en ruime losstaande garage aanwezig. De tuin (93m diep) is volledig omheind voor de nodige privacy en/of huisdieren.
 • appartement-te-huur-in-mol

  € 620 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Instapklaar appartement met inkomhal, geïnstalleerde keuken, 2 slpks, berging en een ruim terras (20 m²). Er is tevens een lift aanwezig. Het appartement situeert zich op wandelafstand van het centrum.
 • commercieel-gelijkvloers-te-koop-in-beerse

  € 159.000

  Oppervlakte
  85
  Instapklare handelsruimte (85 m²) op top locatie met apart ingerichte keuken en vooraan ruime parkeergelegenheid. Er is een aparte ingang voor de handelsruimte. Elektriciteitskeuring is conform.
 • appartement-te-huur-in-mol

  € 790 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol centrum: goed gelegen recent appartement met 3 slpks en ruim terras. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken aanwezig die in directe verbinding staat met de woonkamer. Het terras is toegankelijk via het grote schuifraam. De badkamer is voorzien met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo.