Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-meerhout

  € 189.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Leuke gezinswoning met een mooie tuin.   Ligging: gelegen op de verbindingsweg van Meerhout met Olmen.   Beschrijving: Deze mooie gezinswoning met 2 slpk biedt de mogelijkheid om de zolder te verbouwen tot een volwaardige slaapkamer.   We betreden de woning via de inkomhal die uitgeeft rechtstreeks naar de eetruimte en vervolgens ook uitkomt in de keuken. De leefruimte geniet van veel ruimte en staat in verbinding met de eetruimte. Aansluitend aan de keuken vinden we de badkamer, terras en garage. Beide slaapkamers zijn terug te vinden op het gelijkvloers. Op de 1ste verdieping is momenteel 1 grote zolder waar de mogelijkheid bestaat tot het maken van extra slaapkamers.  De woning is momenteel verhuurd.
 • huis-te-koop-in-balen

  € 165.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Gezellige woning nabij het centrum van Balen in een rustige straat. Volgende pluspunten zijn aanwezig: - achterzijde woning bereikbaar via achterliggende weg (Bevrijdingsstraat) - parkeergelegenheid voor de deur - ruime tuinberging - fijne koer/terras - overal dubbele beglazing - lage energie- en verwarmingskosten Woning bestaat uit: living, keuken (berging onder trap), badkamer, 2 slpk's, ruime tuinberging en carport. Graag maken wij tijd voor een bezoek!
 • eengezinswoning-te-koop-in-balen

  € 179.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Charmante woning met lichtrijke veranda, ruime woonkamer, zitplaats, 2 slaapkamers, garagebox en tuinberging op een perceel van 527 m² in een aangename buurt met vlotte verbinding naar het centrum van Balen. LIGGING Deze woning geniet een centrale ligging met vlotte verbinding naar het centrum van Balen en Leopoldsburg. Zowel de basisschool, Lidl, Colruyt evenals het openbaar vervoer bevinden zich nabij de woning. INDELING -1: kelderruimte 0: inkomhal met trap, zitplaats, woonplaats, keuken, veranda, berging, apart toilet. +1: 2 slaapkamer en badkamer +2: zolderruimte Buiten: tuinberging en garage BESCHRIJVING Onze woning met centrale ligging geniet dankzij het perceel van 527 m² van een mooie tuin. Vanuit de veranda (dewelke ook fungeert als achteringang) geniet je een mooi zicht op de groene tuin. Vanuit de veranda is er toegang tot de berging, wc en keuken. De keuken geeft vervolgens verbinding tot de kelder en woonplaats. De woonplaats en zitplaats vormen samen 1 grote open ruimte. Op de verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers en de badkamer. Badkamer beschikt over een ligbad en wastafel. Buiten geniet je van een ruime tuin. Achteraan de woning is er een handige bergruimte voorzien evenals de garagebox.