Ons aanbod

 • huis-te-huur-in-mol

  € 750 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen (vlakbij Miramar) gelijkvloerse woning in een doodlopende straat met 2 slpks, woonkamer, badkamer, keuken, garage en veranda. Er is tevens een volledig omheinde ruime tuin met tuinberging voorzien.
 • huis-te-koop-in-balen

  € 249.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Instapklare HOB met 4 slpks en volledig omheinde tuin De woning is gelijkvloers voorzien van aparte inkomhal, lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, bijkeuken, badkamer (met douche in bad), kelder, veranda, garage met automatische poort en zolder. Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slpks aanwezig. Er is tevens de mogelijkheid om de zolder verder af te werken tot een extra slaapkamer. Bijzonderheden: - rustig gelegen - dubbele beglazing - ruime inpandige garage - werkhuis achteraan - rolluiken voorzien - dubbele spouw voorzien van spouwmuurisolatie - toilet gelijkvloers en op verdiep
 • huis-te-koop-in-veerle

  € 339.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Centraal gelegen woning op 5 are 44 ca met 4 ruime slpks, deze werd gerenoveerd in 2021 (conforme electriciteitskeuring en een EPC waarde B). Tevens bereikbaar langs achterzijde via Vorstsebaan. De woning heeft een gunstige ligging dichtbij het centrum, scholen, winkels, Nike en oprit van de E313.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  227
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks (mogelijks 4), living-keuken met bijkeuken voorzien van alle comfort, badkamer, overdekte inkom met een afzonderlijke inkomhal en toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 0 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  222
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks, living-keuken met bijkeuken, badkamer, een afzonderlijke inkomhal met toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 2 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 189.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol - Sluis: woning (OB) op een perceel van 8 are 96 ca voorzien van 3 slpks, living-keuken, badkamer met ligbad en een oostelijk georiënteerde tuin. Er is een renovatieverplichting om het epc-label binnen de 5 jaar na aankoop naar D of beter te brengen.