Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol

  € 289.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol-Rauw: rustig gelegen gelijkvloerse woning met 3 slpks op 7a95ca
 • huis-te-huur-in-mol

  € 1.060 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Zeer energiezuinige nieuwbouwwoning 'HOB' voorzien van zonnepanelen (8), verwarming Vaillant, ventilatiesysteem C+ en regenwaterrecuperatie. Er zijn 3 slpks, berging, volledig geïnstalleerde keuken (oven, inductievuur en afwasmachine), badkamer met ligbad en inloopdouche. De woning zal tevens volledig opgeschilderd worden. Er zullen gordijnen en verlichting beschikbaar zijn.
 • huis-te-koop-in-balen
  In optie

  Huis te koop

  Balen

  € 199.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen (doodlopend) te renoveren woning op 6a56ca. Er zijn 4 slpks, woonruimte, keuken, badkamer, kelder en zolder aanwezig.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 299.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen op een rustige locatie vlakbij de dorpskern van Mol-Ginderbuiten op een perceel van 13 are 29 ca. Er zijn 3 ruime slpks, badkamer met ligbad en een volledig geïsoleerde zolder die via een zolderluik bereikbaar is. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, recente veranda en aparte berging met douche. Er is tevens een kelder en ruime losstaande garage aanwezig. De tuin (93m diep) is volledig omheind voor de nodige privacy en/of huisdieren.