Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol

  € 289.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol-Rauw: rustig gelegen gelijkvloerse woning met 3 slpks op 7a95ca
 • huis-te-huur-in-mol

  € 1.060 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Zeer energiezuinige nieuwbouwwoning 'HOB' voorzien van zonnepanelen (8), verwarming Vaillant, ventilatiesysteem C+ en regenwaterrecuperatie. Er zijn 3 slpks, berging, volledig geïnstalleerde keuken (oven, inductievuur en afwasmachine), badkamer met ligbad en inloopdouche. De woning zal tevens volledig opgeschilderd worden. Er zullen gordijnen en verlichting beschikbaar zijn.
 • bouwgrond-te-koop-in-balen

  € 124.000

  Rustig (doodlopend) gelegen open bebouwing op 5a93ca met een straatbreedte van 26,52m
 • huis-te-koop-in-balen
  In optie

  Huis te koop

  Balen

  € 199.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Rustig gelegen (doodlopend) te renoveren woning op 6a56ca. Er zijn 4 slpks, woonruimte, keuken, badkamer, kelder en zolder aanwezig.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 299.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinige woning voorzien van zonnepanelen op een rustige locatie vlakbij de dorpskern van Mol-Ginderbuiten op een perceel van 13 are 29 ca. Er zijn 3 ruime slpks, badkamer met ligbad en een volledig geïsoleerde zolder die via een zolderluik bereikbaar is. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, recente veranda en aparte berging met douche. Er is tevens een kelder en ruime losstaande garage aanwezig. De tuin (93m diep) is volledig omheind voor de nodige privacy en/of huisdieren.
 • appartement-te-huur-in-mol

  € 645 p/m

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol centrum: goed gelegen recent appartement met terras. Er is een volledig geïnstalleerde open keuken aanwezig die in directe verbinding staat met de woonkamer. Het terras is toegankelijk via het grote schuifraam. De badkamer is voorzien met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. De 3 slpks, apart toilet en berging maken het appartement volledig compleet. Een extra troef hier is de lage EPC-score waardoor er amper energieverbruik zal zijn.