Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-balen

  € 327.000

  Slaapkamers
  4
  Oppervlakte
  198
  Badkamers
  1
  Mooie instapklare woning voorzien van inkomhal met gastentoilet, woonruimte met open keuken, berging en slaapkamer op het gelijkvloers. Op het verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers (waarvan 1 voorzien is van dressing), badkamer en apart toilet. Tuin is voorzien van zwembad, dubbele carport en voldoende bergruimte. Er zijn nog 10 jaar lang certificaten twv 450 euro voorhanden omwille van de zonnepanelen gelegd in 2010.
 • hoeve-te-koop-in-olmen
  In optie

  Hoeve te koop

  Olmen

  € 389.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen - Olmen : Vrijstaande hoeve met schuur op 24 are 97 ca gelegen in agrarisch gebied in een doodlopende straat en op 5 min van snelweg E313. Hoeve omvat op het gelijkvloers geinstalleerde keuken, toilet, leefruimte, douche, inkomhal, ruime bergruimte en garage. Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers (tot minstens 5 slks uitbreidbaar) en badkamer. Er zijn 2 aparte zolders waarvan 1 ingericht. De achterzijde van de schuur is voorzien van een ingerichte jachthut. De schuur heeft een oppervlakte van 114 m² tevens met een onafgewerkte zolderruimte.
 • bouwgrond-te-koop-in-mol
  In optie

  Bouwgrond te koop

  Mol

  € 129.000

  Mol-Rauw : villagrond voor open bebouwing (11 are 57 ca) rustig gelegen (vlakbij golf van Mol-Rauw) tuin is oostelijk georiënteerd.