Ons aanbod

 • appartement-te-huur-in-mol
  Nieuw

  € 750 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Mol-Sluis : recent ruim appartement gelegen op het eerste verdiep met volgende indeling nl. inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, twee slpks, badkamer met bad en aparte douche, berging, terras en garage met automatische poort.
 • appartement-te-huur-in-mol

  € 870 p/m

  Slaapkamers
  2
  Oppervlakte
  97
  Badkamers
  1
  Mol Ezaart: recent energiezuinig appartement (1e verdiep) met 2 slpks, lichtrijke woonkamer-keuken, badkamer met douche, berging en toilet. Het zuidelijk georiënteerd terras is toegankelijk via het schuifraam (voorzien van automatische zonnewering). Er is tevens airco in de woonkamer. Extra pluspunten zijn de ondergrondse parking, kelderberging en lift.
 • appartement-te-koop-in-lommel

  € 169.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinig appartement op wandelafstand van het centrum met volgende indeling nl. 3 slpks, living - keuken, badkamer, zolder, berging en garage achteraan. Er zijn tevens geen gemeenschappelijke kosten en voorzieningen voor gasaansluiting.
 • gelijkvloerse-verdieping-te-huur-in-balen

  € 690 p/m

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Recent gelijkvloers appartement met 2 slpks, open keuken, badkamer, berging, apart toilet, ruim terras (20 m²) en carport. Appartement is gelegen op wandelafstand van het centrum. Huisdieren bespreekbaar !