Ons aanbod

 • landbouwgrond-te-koop-in-aarschot

  € 19.800

  Prachtige landbouwgrond (23 are) gelegen op de hoek van de Schoonderbeukenweg (dichtsbijzijnde woning huisnummer 111) te Rillaar, pachtvrij !
 • huis-te-koop-in-balen
  In optie

  Huis te koop

  Balen

  € 169.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Balen centrum: woning HOB met 3 slpks, keuken-eetkamer, woonkamer, aparte ruimte, kelder, bergzolder en bijgebouw. Er is tevens de mogelijkheid tot het uitoefenen van een handelsactiviteit (mits vergunning) aan de straatkant op het gelijkvloers met aparte ingang. Woning is ook bereikbaar (met fiets) via servitude aan de achterkant.
 • huis-te-koop-in-balen
  In optie

  Huis te koop

  Balen

  € 249.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Instapklare HOB met 4 slpks en volledig omheinde tuin De woning is gelijkvloers voorzien van aparte inkomhal, lichtrijke woonkamer, geïnstalleerde keuken, bijkeuken, badkamer (met douche in bad), kelder, veranda, garage met automatische poort en zolder. Op de bovenverdieping zijn er 4 ruime slpks aanwezig. Er is tevens de mogelijkheid om de zolder verder af te werken tot een extra slaapkamer. Bijzonderheden: - rustig gelegen - dubbele beglazing - ruime inpandige garage - werkhuis achteraan - rolluiken voorzien - dubbele spouw voorzien van spouwmuurisolatie - toilet gelijkvloers en op verdiep
 • huis-te-koop-in-veerle

  € 318.000

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  1
  Centraal gelegen woning op 5 are 44 ca met 4 ruime slpks, deze werd gerenoveerd in 2021 (conforme electriciteitskeuring en een EPC waarde B). De tuin is bereikbaar via voor- en achterzijde. De woning heeft een gunstige ligging dichtbij het centrum, scholen, winkels, Nike en oprit van de E313.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  227
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks (mogelijks 4), living-keuken met bijkeuken voorzien van alle comfort, badkamer, overdekte inkom met een afzonderlijke inkomhal en toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 0 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De verkoop zal plaatsvinden onder het BTW-stelsel.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  222
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks, living-keuken met bijkeuken, badkamer, een afzonderlijke inkomhal met toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 2 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.