Ons aanbod

 • huis-te-koop-in-mol

  € 120.000

  Slaapkamers
  2
  Badkamers
  1
  Totaalrenovatie: woning met 2 slpks te Mol Ginderbuiten op 1are 08ca. De woning is tevens met de auto bereikbaar via de voorzijde en achterliggende straat (Kapellestraat).
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  227
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks (mogelijks 4), living-keuken met bijkeuken voorzien van alle comfort, badkamer, overdekte inkom met een afzonderlijke inkomhal en toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 0 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 430.000

  Slaapkamers
  3
  Oppervlakte
  222
  Badkamers
  1
  Nieuwbouw BEN-woning (HOB) op een ruim perceel.  Ligging: woning is gelegen nabij het centrum van Mol-Rauw op wandelafstand van het centrum, golf, tennis en voetbal. De indeling van de woning voorziet 3 slpks, living-keuken met bijkeuken, badkamer, een afzonderlijke inkomhal met toilet, kantoorruimte, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het (overdekt) terras en de tuin. Er is tevens een garage en volledige kruipkelder aanwezig. Het E-peil zal 2 bedragen door gebruik te maken van zonnepanelen, warmtepomp met diepteboring, 3-dubbele beglazing en ventilatiesysteem D. Er is een waterput van 10.000 liter aangesloten. Volledige afwerking (excl. keuken, binnendeuren en badkamermeubel) voorzien. De vraagprijs is excl. 21% btw op constructie en grond.
 • huis-te-koop-in-mol

  € 189.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Mol - Sluis: woning (OB) op een perceel van 8 are 96 ca voorzien van 3 slpks, living-keuken, badkamer met ligbad en een oostelijk georiënteerde tuin.
 • appartement-te-koop-in-lommel

  € 179.000

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  1
  Energiezuinig appartement op wandelafstand van het centrum met volgende indeling nl. 3 slpks, living - keuken, badkamer, zolder, berging en garage achteraan. Er zijn tevens geen gemeenschappelijke kosten en voorzieningen voor gasaansluiting.
 • bouwgrond-te-koop-in-balen
  In optie

  Bouwgrond te koop

  Balen

  € 114.000

  Rustig gelegen hoekperceel (OB) op 5a93ca met een straatbreedte van 26,52m